Winkelmand

0

Je winkeltas is leeg

Ga naar de winkel

Microgroene bananenpannenkoekjes

Door :Tom Cusicanqui 0 opmerkingen
Microgroene bananenpannenkoekjes

Bananenpannenkoekjes zijn een heerlijke traktatie die de zoetheid van rijpe bananen combineert met de geruststellende warmte van pannenkoeken. Het toevoegen van je favoriete verse fruit naast ahornsiroop en microgreens verbetert niet alleen de smaak, maar biedt ook een prachtige mengeling van smaken. De rijkdom van het beslag, gecombineerd met de versheid van de eieren, vormt een mooie basis voor de toppings, waardoor elke hap een vleugje verrukking wordt. Bovendien voegt de toevoeging van microgreens een vleugje frisheid en een unieke twist aan het gerecht toe. Het klinkt als een creatieve en heerlijke manier om van pannenkoeken te genieten! Ben je van plan dit heerlijke recept binnenkort te maken?

Ingrediënt

Droog

  • 1 kopje bloem voor alle doeleinden
  • 1 theelepel kaneel
  • 1 eetlepel bakpoeder
  • ¼ kopje lijnzaad
  • Snufje zout

 Natte ingrediënten

  • 1 kopje plantaardige melk (haver, soja)
  • 1 ei
  • 1 theelepel vanille-extract
  • 1 overrijpe banaan (in plakjes gesneden)

Routebeschrijving

Meng de droge ingrediënten in een grote kom met een garde of spatel. Goed mengen

Meng in een aparte kom de natte ingrediënten in een middelgrote kom. Klop de melk met het ei tot een gladde massa. Voeg vervolgens de vanille toe en doe de gemengde natte ingrediënten in een grote kom met droge ingrediënten.

Voeg als laatste de banaan toe en pureer het beslag.

Voeg melk toe als het te dik is, of bloem als het te vloeibaar is.

Werk af met verse bessen, jam of ahornsiroop

Garneer met je favoriete microgreens

------------

Deze klassieke bananenpannenkoekrecept waarschijnlijk alle beste elementen van het ontbijt: melk, eieren, bananen en je favoriete vers fruit. Ahornsiroop en tuinkers creëren een symfonie van smaken en texturen. De rijkheid van het beslag en de frisheid van het ei verbindt alles samen. De verschillende fruitige toppings en/of ahornsiroop met tuinkers maken het ook leuk.

Labels :
categorieën : Recepten

Laat een reactie achter

Verwant bericht